'Alexis Saelemaekers speelt met vuur tegen Club Brugge'

'Alexis Saelemaekers speelt met vuur tegen Club Brugge'
Maandag 09 april 2018 - 13:59   I  

Alexis Saelemaekers speelde tegen Charleroi alweer een erg goede wedstrijd. De jonge flankspeler krijgt van Vanhaezebrouck, door de blessures van Appiah en Najar, volop zijn kans en voorlopig stelt Saelemaekers dan ook niet teleur.

Toch heeft de jonge speler een probleem, want zowel tegen AA Gent als tegen Charleroi kreeg hij een geel karton onder zijn neus geduwd. Dat betekent ook dat hij op slechts één kaart staat van een schorsing. De komende wedstrijd tegen Club Brugge moet hij dus extra op zijn hoede zijn, als hij de wedstrijd tegen Standard niet wil missen.

Met of zonder Limbombe?

Club Brugge zal alvast eindelijk eens willen winnen op het veld van Anderlecht. Dan schakelt het meteen ook Anderlecht uit in de race om de titel. Gisteren bleek wel dat Club Brugge op de linkerflank aan kwaliteit verliest als Limbombe niet kan spelen. Zowel Diatta als Touba stelden toch wel wat teleur.

Als Saelemaekers Limbombe tegenover zich zal krijgen zal de jonge flankspeler zijn tenen dus mogen uitkuisen. Normaal gezien raakt Limbombe wel fit, al houden ze in Brugge voorlopig toch hun hart nog even vast.

Poll: Pakt Saelemaekers zijn derde gele kaart tegen Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Saelemaekers

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024