Analisten zijn héél duidelijk over nieuwe onterechte penalty in play-off 1

Analisten zijn héél duidelijk over nieuwe onterechte penalty in play-off 1
Vrijdag 13 april 2018 - 21:34   I  

Sporting Charleroi voelde zich vorige week tegen RSC Anderlecht nog benadeeld door de arbitrage, maar tegen KRC Genk zat het wel érg mee voor de ploeg van Felice Mazzu. Charleroi kreeg een strafschop cadeau van scheidsrechter Lambrecht.

In de studio van Play Sports zaten de analisten van dienst op dezelfde lijn. “Gaan we het over de strafschop hebben? De zogezegde strafschop”, stak Rick De Leeuw van wal.

“Dit is geen strafschop. Tien jaar geleden zou Rezaei geel gekregen hebben voor een schwalbe. Er wordt wat in de lucht getrapt door Malinovskyi, die ruzie had met de bal. Hij maakte een beenbeweging, maar er was geen contact met Rezaei. En zelfs al zou er contact geweest zijn, was het nog geen penalty.”

Bob Peeters was het volledig eens met De Leeuw. “Ik vind het ook geen strafschop. Dat de videoref had moeten tussenkomen? In het busje waren ze de beelden aan het bekijken, maar misschien was Lambrechts zo zeker van zijn beslissing dat hij de beelden niet wilde bekijken. Als dat zo is, dan mag hij die beslissing nemen. Maar nogmaals: ik vond het geen strafschop.”

Poll: Was het penalty?

TAGS  I  Lambrechts  I   Peeters  I   De Leeuw  I   RC Genk  I   Charleroi

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024