Franky Van der Elst heeft slecht nieuws voor Club-fans: "Onbegrijpelijk!"

Franky Van der Elst heeft slecht nieuws voor Club-fans:
Zaterdag 14 april 2018 - 18:30   I  

Morgen staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma en die wedstrijd wordt altijd met meer aandacht dan andere wedstrijden gevolgd. Zeker nu, want als Club morgen zou kunnen winnen op Anderlecht, dan komt de titel erg dichtbij. Zeker als AA Gent vanavond al met de punten zou morsen tegen Standard.

Franky Van der Elst denkt dat Club morgen best niet verliest, want als Anderlecht en Gent nog dichterbij zouden komen dan kan de druk wel eens serieus toenemen in Brugge. En die extra druk vermijden ze dan ook best, dus is de opdracht duidelijk morgen.

“Bij winst van Anderlecht wordt het opnieuw spannend, al is het ook kijken wat Gent doet op Standard. Als Club wint, is de strijd zo goed als gelopen, maar bij verlies is de kloof opnieuw drie punten. Club moet vermijden dat het én Gent én Anderlecht in de nek voelt, te beginnen door niet te verliezen morgen", aldus Van der Elst via HLN.

"Club wint weer niet"

Al denkt Van der Elst niet dat Club morgen zal winnen. "Anderzijds zijn de moeilijkste uitwedstrijden na morgen wel achter de rug. Wat Anderlecht-Club betreft, spreekt de geschiedenis niet in het voordeel van Club. En ik zie ze nu opnieuw niet winnen, zonder dat ik zeg dat ze zullen verliezen. Ik begrijp nog steeds niet dat je daar in twintig jaar tijd niet één keer kan winnen. Dat is een heel straffe, negatieve reeks. Standard is er in al die tijd meermaals gaan winnen.” 

Poll: Kan Club morgen eens winnen tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024