Saelemaekers al weg bij Anderlecht?

Saelemaekers al weg bij Anderlecht?
Dinsdag 17 april 2018 - 18:03   I   door Redactie

Het gaat plots snel voor Alexis Saelemaekers. De rechtsachter maakte enkele weken geleden zijn debuut, en presteert naar behoren bij Paars Wit. De 18-jarige Saelemaekers heeft op korte tijd al zoveel indruk gemaakt dat enkele clubs zich zouden hebben gemeld bij Anderlecht.

Het Laatste Nieuws komt met het bericht naar buiten dat enkele binnen- en buitenlandse clubs hebben geïnformeerd naar Saelemaekers. Het contract van de verdediger loopt nog tot 2019, maar Anderlecht heeft een optie dit open te breken en te verlengen voor een jaar. Makelaar Jean-Marc Schellekens denkt dat Anderlecht en zijn cliënt binnenkort gaan praten. "Ik vermoed dat de directie dat ook zal doen. Sowieso focust Alexis zich alleen op Anderlecht en de rest van de Play-Offs", laat Schellekens weten aan HLN.

Saelemaekers maakte op 16 februari zijn debuut voor Anderelecht. Coach Hein Vanhaezebrouck liet de 18-jarige rechtsachter, die ook op het middenveld uit de voeten kan, invallen tegen STVV. Na 77 minuten kwam hij de Roemeen Chipciu vervangen. Sindsdien is Saelemakers de revelatie van Anderlecht in de Play-Offs en door zijn jonge leeftijd en goede prestaties heeft Anderlecht mogelijk een nieuw goudhaantje.

Poll: Is Saelemaekers volgens u een toptalent?

TAGS  I  Anderlecht  I   Saelemaekers

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024