Clement onder de indruk na match tegen Gent: "Nog niet vaak gezien"

Clement onder de indruk na match tegen Gent:
Dinsdag 17 april 2018 - 23:07   I  

AA Gent en Racing Genk maakten er dinsdagavond geen spannende pot voetbal van in de Ghelamco Arena. Als er één ploeg mocht winnen, dan was het Racing Genk wel. Al keerde de Limburgers alweer met lege handen terug naar huis en zo kreeg Genk opnieuw niet wat het misschien wel verdiende.

Clement was dan ook niet tevreden met het resultaat na de wedstrijd, maar wel met wat zijn ploeg op de mat bracht. Hoogstaand was het allemaal niet, maar Racing Genk was wel de betere ploeg vanavond. Clement maakt zich dan ook geen zorgen, ondanks de magere oogst in play-off 1.

"Wat het resultaat betreft kan ik niet tevreden zijn, maar wel met de manier waarop. En dat blijft toch ook belangrijk. Als je nu die vier wedstrijden in play-off 1 bekijkt dan hadden wij toch wel een pak meer punten kunnen halen. Maar oké, dat is nu niet zo en we moeten verder vooruit kijken. Ik heb het liever zo dan dat we slecht spelen en met geluk een punt halen. Nu hoeven we niet te panikeren voor de volgende wedstrijd."

"Weinig ploegen zo zien domineren"

Clement zag dat Genk de betere ploeg was en dat maakte toch indruk op de trainer. "Ik ben hier al vaak geweest in de Ghelamco Arena geweest en ik heb nog geen enkele ploeg op zo een manier zien domineren eigenlijk", aldus een relatief tevreden Clement.

Poll: Maakte Racing Genk indruk vanavond?

TAGS  I  RC Genk  I   AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024