'Messi is het beu en eist deze 5 toptransfers bij Barcelona'

'Messi is het beu en eist deze 5 toptransfers bij Barcelona'
Zaterdag 21 april 2018 - 16:29   I  

Lionel Messi was niet te spreken over de manier waarop FC Barcelona door AS Roma uit de Champions League werd geknikkerd. De Argentijn is niet tevreden met de huidige spelerskern en wil dan ook dat het bestuur komende zomer werk maakt van enkele inkomende transfers.

Volgens Don Balon heeft Messi aan het bestuur van De Blaugrana gevraagd om komende zomer minstens vijf gerichte versterkingen te halen. Dé ster van Barça zou eerst en vooral Antoine Griezmann (Atlético Madrid) graag naar Camp Nou zien komen. De aanvaller is gegeerd, maar Messi hoopt dat hij voor Barcelona kiest.

Verder moet volgens Messi ook het defensieve compartiment onder handen worden genomen. De Argentijn is van mening dat Marcos Alonso (Chelsea), Matthijs de Ligt (Ajax), Clément Lenglet (Sevilla) de perfecte spelers zijn om de huidige defensie van Barcelona te versterken.

Om het aanvallende compartiment te vervolledigen zou er ook nog een polyvalente aanvaller moeten gehaald worden die als doublure kan dienen. In dat geval circuleren de namen van Kasper Dolberg (Ajax), Rodrigo (Valencia) en Edin Dzeko (AS Roma). Als alle transfers tot stand komen, zou Barcelona volgens Messi opnieuw een ploeg hebben die de Champions League kan winnen.

Poll: Kan Barcelona al deze transfers afronden?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   De Ligt  I   Dolberg  I   Ajax  I   Dzeko  I   AS Roma  I   Griezmann  I   Atlético Madrid  I   Rodrigo  I   Valencia  I   Lenglet  I   Sevilla  I   Alonso  I   Chelsea

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024