Van Himst verrast: "Hij maakt zeker kans op het WK"

Van Himst verrast:
Dinsdag 24 april 2018 - 19:42   I  

Hij was bijzonder sterk in Jan Breydel, wellicht de beste man op het veld. Edmilson scoorde twee keer, maar liet ook enkele keren zien dat hij in bloedvorm zit. Dé man van de play-offs, waardoor de Belgische Braziliaan stilaan mag beginnen dromen van een selectie. Al wordt een selectie bij toplanden als België en Brazilië wel erg moeilijk.

Toch gelooft Paul Van Himst, icoon van Anderlecht, in de kansen van Edmilson. Volgens hem liggen er zeker kansen op de linkerflank en heeft Edmilson ook de kwaliteiten om het te maken. Alleen weet hij niet zeker hoe Martinez erover denkt.

Edmilson verkeert op dit moment in topvorm”, vindt ook ex-bondscoach Paul Van Himst. “Eerlijk gezegd, verbaast me dat niet. Hij heeft zijn kwaliteiten immers al vaker getoond. Hij beschikt over veel klasse en kan met zijn snelheid en techniek op elk moment het verschil maken. Gezien zijn potentieel mag Junior zeker hopen op een selectie voor de nationale ploeg. We zouden eigenlijk in het hoofd van bondscoach Roberto Martinez moeten kunnen kijken, want we weten niet hoe de Spanjaard over hem denkt. Nochtans beslist hij wie meegaat naar het WK in Rusland. Waarschijnlijk zitten de 23 namen al in zijn hoofd", aldus Van Himst in Belang van Limburg.

Poll: Maakt Edmilson kans?

TAGS  I  Standard  I   Edmilson  I   Van Himst

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024