'Club Brugge ziet groot talent naar KV Mechelen trekken'

'Club Brugge ziet groot talent naar KV Mechelen trekken'
Dinsdag 24 april 2018 - 20:49   I  

Club Brugge heeft dit seizoen heel wat spelers volledig zien ontbolsteren. Zo was er de meer dan aangename kennismaking met Marvelous Nakamba. De middenvelder heerst op de Belgische velden, maar dat zal ook wel enkele gevolgen hebben voor Club Brugge.

Zo zal Vanlerberghe Club Brugge meer dan waarschijnlijk gaan verlaten op het einde van het seizoen. Centraal achterin is de concurrentie erg zwaar, want Club heeft met Mechele, Denswil, Decarli, Mitrovic en Poulain vijf erg goede verdedigers rondlopen. Al zal er wel minstens eentje de club verlaten op het einde van het seizoen.

Club zal er alles aandoen om Nakamba te houden in Jan Breydel. Wat er met Clasie zal gebeuren is voorlopig nog koffiedik kijken, maar Nakamba is de onbewtiste nummer één. Daar konden enkele goede prestaties van Clasie niets aan veranderen.

Terugkeer naar KV Mechelen?

Bij de ex-club van Vanlerberghe kunnen ze alvast nog wat versterkingen gebruiken met het oog op de terugkeer naar 1A. Vanlerberghe, jeugdinternational en een groot talent, zou een meerwaarde zijn voor Mechelen en kent het huis bovendien. Of Club Brugge Vanlerberghe zal uitlenen of zal verkopen is nog niet duidelijk. Een basisplaats bij blauw-zwart lijkt eerder ver weg.

Poll: Is Vanlerberghe goed genoeg voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I   KV Mechelen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024