Dit is nu al dé topfavoriet voor de volgende Gouden Schoen

Dit is nu al dé topfavoriet voor de volgende Gouden Schoen
Dinsdag 01 mei 2018 - 09:00   I  

Het seizoen 2017-2018 loopt op zijn laatste benen en stilaan mag de balans van deze jaargang dan ook worden opgemaakt. Club Brugge stevent momenteel af op de titel en dat heeft het te danken aan de goede prestaties van verschillende van zijn spelers.

Zo speelt Hans Vanaken al een heel seizoen op een hoog niveau. Volgens Play Sports speelt de spelmaker van Club Brugge zelfs op Gouden Schoenniveau. Zelf blijft Vanaken liever zijn nuchtere zelve. “Gouden Schoen? Het is nog lang, hé”, aldus de Limburger.

“Ik ben tevreden met de play-offs die ik speel en met het volledige seizoen”, gaat Vanaken verder. “Het is misschien wel één van mijn beste seizoenen ooit dat ik momenteel draai. Dat zie je ook aan mijn statistieken. Dat is mede dankzij de ploeg, die heel goed draait. Ik denk dat wij een verdiende kampioen zouden zijn.”

“De Gouden Schoen? Ach, het is het is nog meer dan een half jaar tot die gekozen wordt. Ik haal al een heel jaar lang een goed niveau. Na Nieuwjaar haal ik zelfs nog een iets hoger niveau, vind ik. Het zal nu zaak zijn om zo te blijven presteren en dan zien we wel”, besluit Vanaken.

Poll: Is Vanaken momenteel dé topfavoriet voor de Gouden Schoen?

TAGS  I  Vanaken  I   Club Brugge  I   Vormer  I   Gouden Schoen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024