'Real Madrid verpulvert huidig transferrecord en haalt Neymar naar Spanje'

'Real Madrid verpulvert huidig transferrecord en haalt Neymar naar Spanje'
Woensdag 09 mei 2018 - 14:45   I  

Gisteren won PSG, zonder de revaliderende Neymar, de Franse beker. Neymar kwam zijn medaille ophalen, maar de kans is groot dat hij niet veel prijzen zal winnen bij de Franse landskampioen. Zijn avontuur in Frankrijk lijkt nu al ten einde.

Het Spaanse AS weet dat Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, "obsessief" bezig is met de transfer van Neymar naar Real Madrid. Hij zou een ontmoeting hebben geregeld tussen Vinicius Jr., het nieuwe Braziliaanse goudhaantje van Real Madrid, en Neymar. In de hoop dat beide spelers elkaar zouden vinden.

Na zijn operatie kreeg Neymar trouwens ook al verschillende keren bezoek van een Spaanse delegatie uit Madrid, om hem duidelijk te maken dat ze daar wel degelijk begaan zijn met zijn revalidatie. Het mag duidelijk zijn dat de voorzitter van Real Madrid tot het uiterste wil gaan voor Neymar.

260 miljoen euro

PSG ziet de bui al hangen en als Neymar echt niet meer willen voetballen in het Parc des Princes, dan zit er voor de Fransen niets anders op dan hem te verkopen. Daarom zouden ze nu een prijskaartje van maar liefst 260 miljoen euro op zijn hoofd hebben geplakt. Een prijs die Perez maar al te graag wil betalen voor de sterspeler van Brazilië.

Poll: Is Neymar 260 miljoen waard?

TAGS  I  Neymar  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024