Barcelona veegt met sterke Vermaelen Villarreal van de kaart

Woensdag 09 mei 2018 - 22:42   I

Landskampioen Barcelona heeft in eigen huis met 5-1 gewonnen van Villarreal. Dankzij enkele schitterende doelpunten gaf de Blaugrana het thuispubliek waarvoor het kwam. Bij Barcelona stond Rode Duivel Thomas Vermaelen overigens 90 minuten op het veld en speelde een uitstekende wedstrijd.

Na een heerlijke dribbel van Ousmane Dembélé kon Coutinho de rebound binnentikken en voor de 1-0 zorgen. Even later was het Paulinho dat op het scorebord kwam. Vlak voor rust vond Iniesta dat het tijd was om te schitteren.

De Spaanse middenvelder verlaat Barcelona komende zomer maar kan nog steeds mee op topniveau. Na een schitterende assist was het Messi die de 3-0 scoorde. Vlak voor tijd was het uitblinker Ousmane Dembélé die nog twee goals kon maken en de 5-0 eindstand op het bord zette.

Overigens speelde Thomas Vermaelen een puike wedstrijd voor Barcelona. Na de wedstrijd liet Valverde al optekenen: "Vermaelen? We zijn heel gelukkig met hem, hij heeft veel goede dingen dit seizoen laten zien. Ook op twitter kon de Rode Duivel op veel lof rekenen.

Poll: Vermaelen is een topverdediger?