'Dennis Praet staat op zucht van sensationele transfer'

'Dennis Praet staat op zucht van sensationele transfer'
Zondag 27 mei 2018 - 16:40   I  

Het lijkt zo goed als uitgesloten dat Dennis Praet ook volgend seizoen nog bij Sampdoria speelt. Onze landgenoot heeft een steengoed seizoen achter de rug en lijkt daar komende zomer de vruchten van te plukken. Niet alleen de Italiaanse topclubs hengelen naar de diensten van Praet. Zo is er ook interesse vanuit... De Premier League.

Diverse Engelse media melden dat kersvers Arsenal-trainer Unai Emery aan zijn nieuwe bazen te kennen heeft gegeven dat hij Dennis Praet graag naar Londen zou willen halen. Emery had enkele jaren geleden, toen hij nog trainer van Sevilla was, al een boontje voor Praet en zou nog steeds gecharmeerd zijn.

Voor Arsenal zou de vastgelegde afkoopsom in het contract van Praet, 26 miljoen euro, alvast geen probleem zijn. The Gunners zouden bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen en op die manier andere geïnteresseerde ploegen zoals AC Milan en Juventus het nakijken te geven. Als Praet straks effectief naar Arsenal verhuist, zou dat toch een sensationele transfer zijn.

Poll: Kan Praet mee bij een topclub?

TAGS  I  Praet  I  Sampdoria  I  Internazionale  I  AC Milan  I  Arsenal  I  Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024