Martinez komt met erg slecht nieuws over Thomas Vermaelen

Martinez komt met erg slecht nieuws over Thomas Vermaelen
Maandag 28 mei 2018 - 15:50   I  

Roberto Martinez mag dan wel vaak pronken met de weelde die hij tot zijner beschikking heeft, maar achterin moet hij vaak roeien met de riemen die hij heeft. Als sterkhouders als een Kompany, Alderweireld of Vertonghen niet fit zijn, dan wordt de spoeling wel erg dun.

Daarom hoopt de bondscoach ook dat hij op een Kompany en een Vermaelen zal kunnen rekenen in Rusland. Momenteel zijn er wel wat kopzorgen over Thomas Vermaelen, want de verdediger is nog steeds niet fit na zijn blessure. Dat liet Martinez vandaag zelf weten op zijn persconferentie.

"Thomas Vermaelen is de enige speler die medisch gezien niet fit is. Hij heeft hard gewerkt en we volgen hem goed op. Romelu Lukaku is ook geen honderd procent als je het over speelminuten hebt. Hij speelde twintig minuten in de laatste match. Net als zijn broer Jordan de laatste zes-zeven maanden wat op de sukkel is." (via Het Nieuwsblad)

Pas na Portugal volgt de beslissing

De komende week wordt dus ontzettend belangrijk voor enkele Rode Duivels. Na de wedstrijd tegen Portugal zal Martinez zijn beslissing nemen. "Door de blessure van sommige spelers hebben we nu 28 spelers. En die beschouwen we allemaal als volwaardig. Het is niet 23 plus 5. We nemen pas na de match tegen Portugal een beslissing."

 

Poll: Raakt Vermaelen tijdig fit?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK  I  Vermaelen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024