Er is een petitie gestart om het WK uit te stellen. De reden is briljant

Er is een petitie gestart om het WK uit te stellen. De reden is briljant
Maandag 28 mei 2018 - 16:16   I  

Over iets meer dan twee weken wordt het WK in Rusland op gang getrapt. Het is nu al uitkijken naar hoe het toernooi zal verlopen, maar spijtig genoeg zijn er ook altijd spelers die het toernooi aan zich voorbij moeten laten gaan omwille van een blessure. Laurent Koscielny (Frankrijk) en Alex Oxlade-Chamberlain (Engeland) zijn twee spelers die out zijn, maar er is nog eentje...

En geen onbelangrijke. Althans voor de mensen die al graag eens lachen. Zo viel cultheld Nicklas Bendtner eerder deze week geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tussen zijn team Rosenborg en Brann Bergen. De kans is reëel dat de Deense aanvaller niet op tijd fit raakt en het WK moet missen.

Bij het populaire Soccer Memes vinden ze dat niet kunnen en startten ze ondertussen al een petitie om het WK later van start te laten gaan. Een ludiek idee, maar ondertussen hebben toch al meer dan 2.500 mensen de online petitie getekend. "We zijn niet onredelijk. We begrijpen dat blessures bij het voetbal horen en dat Bendtner gewoon een mens is."

"Het WK moet daarom niet afgelast worden. Even uitstellen tot Bendtner opnieuw fit is, is al genoeg", klinkt het met een vette knipoog. "We staan ook open voor een WK waarbij het verplicht is om op één been te spelen, zodat Bendtner toch kan deelnemen."

Bij de FIFA zullen ze het graag horen.

 

 

Poll: Hoop jij dat Bendtner erbij is op het WK?

TAGS  I  Bendtner  I  Denemarken  I  Rosenborg  I  WK

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024