'Eén Belgische topclub drukt door voor Siebe Schrijvers'

'Eén Belgische topclub drukt door voor Siebe Schrijvers'
Dinsdag 29 mei 2018 - 06:42   I  

Siebe Schrijvers lijkt zijn laatste wedstrijd in het shirt van KRC Genk al gespeeld te hebben. De aanvaller kwam de voorbije maanden nog nauwelijks van de bank en het ziet er steeds meer naar uit dat hij andere oorden zal opzoeken.

Schrijvers ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract in de Luminus Arena. Het Genkse bestuur wil het contract van zijn nog steeds maar 21-jarige jeugdproduct graag verlengen, maar Schrijvers zelf staat niet te springen om bij te tekenen. Al zeker niet als hij ook volgend seizoen geen certitude is.

Eén, niet nader genoemde, Belgische topclub zou nadrukkelijk aan de mouw van Schrijvers trekken. Anderlecht informeerde een tijdje geleden al, maar het is niet duidelijk of paars-wit nu vol voor Schrijvers zal gaan. Omdat Schrijvers' contract na volgend seizoen afloopt, is Genk bereid om mee te werken aan een vertrek.

"Na nieuwe gesprekken tussen de club en zijn manager Nico Vaesen lijkt het er fel op dat ook Siebe Schrijvers dicht bij een vertrek uit de Luminus Arena staat. Schrijvers, die de afgelopen maanden nog amper aan de bak kwam, is niet geneigd om in te gaan op een mooi voorstel voor een nieuw contract. Daar zit de verregaande interesse van een Belgische topclub voor veel tussen. Schrijvers zou volgend seizoen zijn laatste contractjaar ingaan, daarom is KRC Genk geneigd om mee te denken aan een transfer", staat er te lezen in Het Belang van Limburg.

Poll: Zal Schrijvers vertrekken bij Genk?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024