'Dit bedrag wil Genk vangen voor gegeerde Siebe Schrijvers'

'Dit bedrag wil Genk vangen voor gegeerde Siebe Schrijvers'
Dinsdag 29 mei 2018 - 10:12   I  

Het heeft er heel veel van weg dat Siebe Schrijvers de voorbereiding op volgend seizoen niét aanvat bij KRC Genk. De 21-jarige aanvaller wil vaker aan spelen toekomen en zou zijn zinnen op een transfer hebben gezet. Bij Genk zijn ze genoodzaakt om mee te werken aan een deal en weten ze al precies hoeveel geld ze willen vangen bij een vertrek van hun jeugdproduct.

Schrijvers heeft in de Luminus Arena nog een overeenkomst die doorloopt tot eind volgend seizoen. Als Genk zijn beloftevolle aanvaller in de zomer van 2019 niet gratis en voor niets wil zien vertrekken, moet het deze zomer of ten laatste in januari meewerken aan een transfer.

Dat beseffen ze maar al te goed in Limburg en daarom zal het bestuur van de club ook effectief meewerken aan een vertrek van Schrijvers, die zelf heeft aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Genk de vraagprijs voor Schrijvers vastgelegd op 3 miljoen euro.

Vaesen: "Nog niet over financiële aspecten gesproken"

Bij de entourage van de speler hopen ze dat Genk die prijs eventueel nog wat laat zakken. "Over de financiële aspecten hebben we het nauwelijks gehad. Voor ons ging het eerst en vooral over sportieve duidelijkheid", vertelde Schrijvers' zaakwaarnemer Nico Vaesen onlangs aan Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Is dit een correcte prijs voor Schrijvers?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024