Januzaj bijt van zich af: "Dat vergeten jullie, hé!"

Januzaj bijt van zich af:
Dinsdag 29 mei 2018 - 20:00   I  

Adnan Januzaj is één van de spelers die zich de komende dagen nog moet bewijzen aan Roberto Martinez en zijn technische staf. Neemt de bondscoach het ooit zó geprezen talent mee naar het WK in Rusland of valt Januzaj in extremis toch nog af? Het zal moeten blijken.

Zelf lijkt Januzaj zich niet druk te maken. Al ziet hij wel enkele redenen waarom de bondscoach het zou moeten meenemen. "Ik ben matuurder geworden en heb progressie gemaakt op positioneel vlak. Ook verdedigend heb ik stappen gezet", tekent Sport/Voetbalmagazine op uit de mond van de winger. "Door de vele wedstrijden die ik gespeeld heb, heb ik nu ook meer volume. In Spanje moet je een groot volume hebben, want het is een competitie waar snel gespeeld wordt en je dus veel moet lopen."

Dat heel veel mensen hoge verwachtingen hebben van hem, stoort Januzaj af en toe wel. "Veel mensen lijken te vergeten dat ik nog maar 23 jaar oud ben", bijt hij van zich af. "Er kunnen niet veel spelers zeggen dat ze op die leeftijd al aan twee WK's hebben meegedaan. Ik ben nog jong en denk dat ik na het WK deel kan uitmaken van de volgende generatie Rode Duivels."

Poll: Denk jij dat Januzaj nog de absolute top zal bereiken?

TAGS  I  Januzaj  I  Rode Duivels  I  Martinez

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024