Genk speelt het keihard in onderhandelingen over Siebe Schrijvers

Genk speelt het keihard in onderhandelingen over Siebe Schrijvers
Woensdag 30 mei 2018 - 16:20   I  

Siebe Schrijvers heeft beslist dat hij KRC Genk wil verlaten. De aanvaller heeft aan het bestuur van zijn huidige werkgever te kennen gegeven dat hij zijn contract, dat nog tot de zomer van 2019 loopt, niet zal verlengen. Bij Genk zijn ze bereid om Schrijvers zijn transfer te gunnen, maar... niet tegen eender welke prijs.

In de Luminus Arena geloven ze nog steeds enorm hard in Schrijvers. Ze wilden hem niet voor niets overtuigen om zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst te zetten. Dat Schrijvers Genk zal verlaten, is een doorn in het oog van de beleidsbepalers. Zij zijn dan ook niet van plan om Schrijvers voor minder dan 3 miljoen euro te laten gaan. 

"Schrijvers begon nog aardig aan het seizoen, maar verdween naar het achterplan eens Pozuelo opnieuw fit was. Ook op de flank was hij zelden eerste keus. Trossard, Ndongala en vaak ook nog Buffel kregen de voorkeur. Noch onder Stuivenberg, noch onder Clement kon hij een vaste stek verwerven. In de play-offs speelde hij amper 73 minuten", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Toch wil het Genkse bestuur Schrijvers graag houden. Ze bieden hem zelfs een nieuw contract aan, maar de speler is niet van plan zijn aflopend contract (tot juni 2019) te verlengen. De aanvallende middenvelder wil graag andere lucht opsnuiven en die kan Club hem bieden. De Genkse vraagprijs voor hun jeugdproduct is naar verluidt behoorlijk pittig: 3 miljoen euro", voegt de krant daar nog aan toe.

3 miljoen? Prijs zal zakken

Toch lijkt het weinig waarschijnlijk dat er straks een Belgische club met 3 miljoen komt aanklopppen in de Luminus Arena. Als Schrijvers zijn contract niet verlengt, zal Genk zijn prijs moeten laten zakken. Anders dreigt de aanvaller te blijven en over een jaar gratis en voor niets te vertrekken.

Poll: Is 3 miljoen euro een correcte vraagprijs voor Schrijvers?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024