Thomas Meunier spreekt torenhoge ambities uit: "Een verplichting"

Thomas Meunier spreekt torenhoge ambities uit:
Donderdag 31 mei 2018 - 14:40   I  

Thomas Meunier is wel zeker van zijn plek bij de Rode Duivels. In het systeem van Roberto Martinez is hij een onmisbare schakel. Iets wat hij bij PSG tot op heden nog niet is, maar dat betekent wel dat Meunier nu topfit naar het WK kan trekken.

En zoals steeds is Meunier ook deze keer weer erg ambitieus. Hij wil minstens de halve finales halen. Dat vertelde hij vandaag op een persconferentie. De Rode Duivels kunnen al snel een tegenstander van formaat treffen, maar dat mag de ambities niet in de weg staan.

“Dit is hét moment, simpel. Met zo een groep – we spelen ook al lang samen - hebben we geen keuze meer. We moeten zelf het verschil maken en hebben alles zelf in handen, de halve finales zijn een verplichting", aldus Meunier volgens HLN.

Frisse Meunier

Meunier zelf is er alvast helemaal klaar voor. Hij won de dubbel met PSG en werd ook nog eens vader. Hij heeft kunnen genieten van een korte vakantie en daarmee zijn de batterijen helemaal opgeladen. “Ik ben fris en voel me op mijn gemak. Na het einde van de competitie heb ik vakantie genomen, ik ben zowel mentaal als fysiek helemaal klaar voor het WK.”

Poll: Halen de Rode Duivels de halve finale?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Meunier

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024