'Érg verrassende transfer in de maak voor Marouane Fellaini'

'Érg verrassende transfer in de maak voor Marouane Fellaini'
Vrijdag 01 juni 2018 - 09:05   I  

Marouane Fellaini staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar eind juni loopt zijn dienstverband er af. José Mourinho wil de Rode Duivel maar wat graag aan boord houden en alsnog overtuigen met een nieuwe overeenkomst, maar het heeft er alle schijn van dat Fellaini op een nieuwe club mikt.

Volgens Het Nieuwsblad is Fellaini de eerste Rode Duivel die deze zomer een transfer gaat maken. Via Luciano D'Onofrio heeft de middenvelder een aanbieding van AC Milan op zak, maar ook Manchester United zou nog een ultieme poging willen doen om de favoriet van Mourinho te houden.

Maar volgens de krant is er zelfs een grote kans dat Fellaini vriend en vijand verrast met een overstap naar... een concurrent van Manchester United. Zo zou een Engelse ploeg die volgend Europees speelt zich bij de entourage van Fellaini hebben gemeld.

Hereniging met Defour?

De Engelse ploegen die volgend seizoen Europees spelen zijn: Manchester City, Tottenham Hotspur, Liverpool, Chelsea, Arsenal en Burnley. Als Fellaini voor één van die ploegen kiest, zou dat een verrassing van formaat zijn. Wie weet vormt Big Fella volgend seizoen bij Burnley wel een duo met die andere gewezen Standard-speler Steven Defour.

Poll: Moet Fellaini weg bij Manchester United?

TAGS  I  Fellaini  I  Manchester United  I  AC Milan  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Tottenham  I  Arsenal  I  Chelsea  I  Burnley

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024