Deze Rode Duivel werd verrassend uitgefloten door het eigen publiek

Deze Rode Duivel werd verrassend uitgefloten door het eigen publiek
Zondag 03 juni 2018 - 12:15   I  

De Rode Duivels konden de fans gisteren niet verwarmen door een glansprestatie. Gegeeuw weerklonk vaker dan geschreeuw gisteren door de slaapverwekkende vertoning die de nationale ploeg op het veld toonde.

Er waren weinig uitblinkers bij de Rode Duivels, maar enkele spelers presteerden wel erg onder hun niveau. Zo bracht Thomas Meunier gisteren erg weinig en dat zijn we van de flankspeler van PSG toch niet gewoon. Normaal gezien wordt de ex-speler van Club Brugge graag gezien door de eigen aanhang, maar gisteren was dat verrassend niet zo.

"‘We stand’ #Redtogether. Ziedaar de slogan waarmee de overige Rode Duivels straks naar Rusland trekken. Dat is vooralsnog zonder de steun van een groot deel van het publiek gerekend. Halfweg de eerste helft zette men in de bocht achter het doel, kant Parking C, de eerste luidkeelse Nainggolan-gezangen in, bij de rust volgde een oorverdovend fluitconcert, en kort ná de pauze kreeg Meunier – weliswaar bij zijn zoveelste foute cross – van hetzelfde laken een broek", aldus Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws.

Poll: Vond jij Meunier gisteren de zwakste Rode Duivel op het veld?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Meunier  I  Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024