Er moet Wesley Moraes iets van het hart over supporters Club Brugge

Er moet Wesley Moraes iets van het hart over supporters Club Brugge
Zondag 03 juni 2018 - 16:30   I  

Wesley Moraes kreeg het volledige vertrouwen van Ivan Leko dit seizoen en won zelfs de prijs voor 'Belofte van het Jaar'. De jonge Braziliaanse spits vormde een erg goed duo met Abdoulay Diaby, maar kan wel nog wat stappen zetten.

Die stappen zet hij normaal gezien nog bij Club Brugge, tenzij er een gigantisch bod zou binnenkomen. Zelf voelt de spits zich erg goed in Brugge en vooral de fans maken indruk op hem. Ze hebben hem met open armen ontvangen en dat doet deugd.

"De fans hebben al een fanclub voor mij opgericht. Bij elke wedstrijd zitten die mensen op de voorste rij en geven ze alles. Ik heb hen dan ook een shirt gegeven om ook iets terug te kunnen doen", aldus Wesley aan het Braziliaanse Globo.

Rode Duivels

Wesley gaf ook zijn mening over de Rode Duivels en hun kansen op het WK. Hij denkt dat de Rode Duivels wel kunnen verrassen op het WK. "Ze voelen aan dat ze er klaar voor zijn om een groot tornooi te winnen, ik geloof ook dat ze goed genoeg zijn om dat te doen. Het is een sterk team, met goede ervaren spelers die in de grootste competities zoals de Premier League spelen."

 

Poll: Maakte Wesley indruk dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  WK  I  Rode Duivels  I  Wesley

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024