Allegri zorgt voor schokgolf in Madrid: 'Koop deze 2 sterspelers en ik kom'

Allegri zorgt voor schokgolf in Madrid: 'Koop deze 2 sterspelers en ik kom'
Dinsdag 05 juni 2018 - 10:45   I  

Real-voorzitter Florentino Perez moet op zoek naar een nieuwe coach. Zinédine Zidane heeft zelfs besloten om de club te verlaten omdat hij denkt dat deze kleedkamer een nieuwe impuls nodig heeft. Wie voor die impuls moet zorgen is nog niet zeker.

De zoektocht loopt namelijk erg stroef. Jurgen Klopp wil Liverpool niet verlaten, Tottenham wil Pochettino niet laten gaan en Löw heeft Real Madrid al wandelen gestuurd. Real-voorzitter Florentino Perez richt daarom zijn pijlen nu op Massimiliano Allegri van Juventus.

Allegri zou wél in een nieuw avontuur willen stappen, maar ook hij heeft volgens Don Balon serieuze voorwaarden gesteld. Zo zou hij Harry Kane naar Spanje willen halen. De spits van Tottenham wordt al een tijdje genoemd bij Real Madrid, maar zou wel de voornaamste voorwaarde zijn voor Allegri.

Niet genoeg

Enkel de sterspeler is niet genoeg, want ook David De Gea zou Engeland moeten verlaten voor een nieuw avontuur in de Spaanse hoofdstad. De derde eis is dan weer dat Gareth Bale zou vertrekken. Die zou niet voorkomen in de plannen van Allegri.

Poll: Zou Allegri een goede coach zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Allegri

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024