'RC Genk schakelt versnelling hoger voor toptalent, maar vangt bot'

'RC Genk schakelt versnelling hoger voor toptalent, maar vangt bot'
Dinsdag 05 juni 2018 - 20:40   I  

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat RC Genk zowel Club Brugge als Anderlecht lijkt af te troeven. De Limburgse club schoot sneller uit de transferblokken en ging meteen de onderhandelingen aan met de Ghanees Joseph Paintsil. Sterke man Eric Gerets zou zelfs naar ijsland gevlogen zijn om daar de onderhandelingen met de Ghanees zelf te voeren. Dat wist Het Belang van Limburg gisteren.

Het Duitse Express weet nu dat Gerets van een kale reis thuiskwam. Racing Genk heeft dus nog wat werk voor de boeg als het Paintsil wil aantrekken. Ook Anderlecht en Club Brugge liggen dus nog in de running, al komt daar ook nog eens het Zwitserse Basel bij kijken nu.

Club Brugge zou overigens een streepje voor hebben, want een avontuur in de Champions League ziet de jonge speler wel zitten. Het dossier is echter heel ingewikkeld. 'Paintsil speelde op huurbasis voor Ferencvaros, dat de optie onrechtmatig zou gelicht hebben. Hij zou daarom opnieuw aan zijn Ghanese club Tema Youth toebehoren.' Dat schreef Het Belang van Limburg gisteren nog.

 

Poll: Komt Paintsil naar België?

TAGS  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Paintsil

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024