Schrijvers krijgt veeg uit de pan van Genk: "Hij loopt weg"

Schrijvers krijgt veeg uit de pan van Genk:
Woensdag 06 juni 2018 - 10:32   I  

Siebe Schrijvers staat op het punt om KRC Genk te verlaten. De nog steeds maar 21-jarige aanvaller kwam de jongste maanden nog maar weinig aan spelen toe onder Philippe Clement en besliste daarop om zijn in 2019 aflopende contract niet te verlengen. Een overstap naar Club Brugge is in de maak, maar Dimitri De Condé heeft weinig begrip voor de keuze van Schrijvers.

"Persoonlijk vind ik dat Siebe de concurrentie hier moet durven aangaan. Weglopen van zo’n situatie vind ik niet goed", geeft de technisch directeur van Genk Schrijvers een veeg uit de pan. 

"We hebben een grote kern omdat we ervoor kozen om jongeren sneller door te schuiven", benadrukt De Condé nog in Sport/Voetbalmagazine. "Vandaag hebben we 28 veldspelers en drie keepers, dat heeft ons in de periode met twaalf geblesseerden wel geholpen."

"Het wordt alleen vervelend wanneer iedereen fit is waardoor jongeren in de tribune belanden. Mochten we geen Europees gespeeld hebben, waren we gegaan voor 24 spelers plus drie keepers, nu worden dat er 26 plus drie", klinkt het tot slot nog.

Poll: Begrijp jij dat Schrijvers weg wil bij Genk?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  De Condé

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024