Kevin De Bruyne laat Januzaj na de wedstrijd niet los: "Dat moest ik doen"

Kevin De Bruyne laat Januzaj na de wedstrijd niet los:
Woensdag 06 juni 2018 - 22:50   I  

De Rode Duivels hebben de wedstrijd tegen Egypte met 3-0 gewonnen en dan stap je altijd met een redelijk gevoel van het veld. Ook na de wedstrijd tegen de Portugezen waren de Belgen optimistisch en na vanavond zal dat gevoel alleen nog maar beter zijn geworden.

Opvallende beelden na de wedstrijd: Kevin De Bruyne die minutenlang stond te praten met invaller Adnan Januzaj. De flankspeler is nu zeker van zijn WK-selectie en hoort na een moeilijke periode terug bij de groep. Kevin De Bruyne probeert hem nu wat te begeleiden en dat is nodig volgens de middenvelder van Manchester City.

"De spelers die veel ervaring hebben moeten de jonge spelers helpen. We moeten als ploeg beter worden, dus dan moeten wij die verantwoordelijkheid nemen. Als we nu fouten maken is dat nog niet erg, maar we moeten daaruit leren", aldus De Bruyne voor de camera van VTM.

Alweer 90 minuten in de benen

De Bruyne kreeg in tegenstelling tot heel wat andere Rode Duivels geen rust van Roberto Martinez. Maar dat vond De Bruyne helemaal niet erg. "Ik voel mij goed. Ik heb veel vrije dagen gehad tijdens het seizoen en mentaal heb ik voldoende rust gepakt. Ik voel mij fysiek goed, maar ik moet me wel blijven verzorgen. Hopelijk kan ik dit nog 5 tot 6 weken volhouden. Alles kan beter, maar momenteel maakt het nog niet zoveel uit of mijn schoten al op scherp staan of nog niet", besloot De Bruyne.

Poll: Zullen de ervaren spelers de jonge garde naar een hoger niveau kunnen tillen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  De Bruyne  I  Januzaj

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024