Axelle Despiegelaere voorspelt: "Dit gaan de Rode Duivels doen op het WK"

Axelle Despiegelaere voorspelt:
Zaterdag 16 juni 2018 - 11:34   I   door Redactie

Vier jaar geleden in Brazilië werd ze gebombardeerd tot de WK-babe. Ditmaal is ze er niet bij in Rusland. We hebben het uiteraard over Axelle Despiegelaere. Als we haar mogen geloven, zullen de Rode Duivels een fantastisch WK spelen. Dat zegt ze in een interview met Het Laatste Nieuws.

"We gaan dat supergoed doen, ik denk echt dat we wereldkampioen kunnen worden", reageert Axelle. "Dat er de voorbije weken veel onrust was, is begrijpelijk: iedereen wordt nerveus. Maar als je ziet wie er allemaal op het veld staat, kan het toch bijna niet misgaan? Ik ben vooral fan van Dries Mertens. Die geeft zich altijd voor de volle honderd procent. En ja, hij heeft zijn looks ook mee. Dat is een mooi ensemble (lacht)." 

Een voetballersvrouw wil ze echter zeker niet worden. "Oei, neen, dat zou niets voor mij zijn. Je moet er altijd voor je man zijn, maar hem tegelijk ook met iedereen delen. Doe mij maar een gewoon gelukkig leven. Met een goede man, lieve kinderen en een leuke job. Meer hoeft dat echt niet te zijn."

Geen ticket

Naar Rusland gaat Axelle dus niet mee. Enerzijds vindt ze dat jammer, maar anderzijds blijft de trip naar Brazilië zo wel uniek. "Maar ik kijk er ook naar uit om samen met vrienden de matchen te volgen. Liefst bij iemand thuis, met een man of tien, een bar in de buurt, misschien zelfs een barbecue. Dat is nog leuker dan ergens op een groot scherm."

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels ver gaan komen op dit WK?

TAGS  I  Axelle Despiegelaere  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024