Messi reageert na pijnlijke penaltymisser tegen IJsland

Messi reageert na pijnlijke penaltymisser tegen IJsland
Zaterdag 16 juni 2018 - 20:20   I  

De Argentijnse nationale ploeg is op een valse noot aan het wereldkampioenschap in Rusland begonnen. Messi en consorten speelden 1-1 gelijk tegen IJsland en de superster van Barcelona miste ook een penalty.

Daags na de sterke prestatie van Cristiano Ronaldo tegen Spanje lag alle druk bij Lionel Messi. De Argentijn nam in de 64e minuut ook een strafschop maar doelman van IJsland en matchwinnaar Hannes Halldorsson keerde de inzet van Messi echter. De Argentijnse superster nam dan ook alle verantwoordelijkheid op zich.

“Ik voel me verantwoordelijk voor dit gelijkspel. Het was pijnlijk”, liet Messi na afloop weten. Argentinië had veel moeite met het stugge spel van IJsland. "Er was tussen de linies amper ruimte. Na de rust speelde IJsland ander voetbal. Ze waren afwachtend.”

Nog niet gedaan

“We wilden als eerste op voorsprong komen. Dat zou voor rust zorgen. Het gelijkspel is teleurstellend, maar het idee is hetzelfde. We moesten de komende twee wedstrijden winnen. Kroatië – Nigeria moet nog worden gespeeld. Het is nog een lange weg. Kroatië zal ook een zware tegenstander zijn, maar dat zijn alle landen op dit WK. Ze staan achterin goed en met één bal kunnen ze een wedstrijd veranderen", aldus Messi na afloop.

Poll: Is Messi verantwoordelijk voor het puntenverlies van Argentinië?

TAGS  I  Messi  I  Argentinie  I  IJsland

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024