‘Belgisch toptalent tekent bij Cercle Brugge’

‘Belgisch toptalent tekent bij Cercle Brugge’
Woensdag 18 juli 2018 - 10:00   I  

Cercle Brugge speelt het komende seizoen opnieuw op het hoogste niveau en de Brugse vereniging wil geen mal figuur slaan op het hoogste niveau. De voorbije weken werkte de promovendus hard aan het samenstellen van zijn kern en die is nu zo goed als af.

Cercle Brugge kreeg de jongste weken al heel wat hulp van moederclub AS Monaco, en dat is nu niet anders. Het Nieuwsblad weet dat De Vereniging binnenkort ook Adrien Bongiovanni (18) in het Jan Breydeltadion mag verwelkomen.

De naam Bongiovanni doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de aanvallende middenvelder staat wel te boek als één van de grootste talenten van België. Hij ruilde op zijn zestiende de jeugdopleiding van Standard in voor een avontuur bij Monaco.

Niet naar Standard

In het prinsdom geloven ze hard in Bongiovanni, die al meermaals met het eerste elftal mocht meetrainen. Omdat een doorbraak bij Monaco er nog niet inzit, willen de Fransen het goudhaantje nu een seizoen bij Cercle Brugge stallen. Ook Standard informeerde onlangs naar Bongiovanni, maar vist dus achter het net.

Poll: Gaat Bongiovanni het maken in België?

TAGS  I  Standard  I  Cercle Brugge  I  Monaco

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024