Verrassende Belgische transfer is optie voor Tom De Sutter

Verrassende Belgische transfer is optie voor Tom De Sutter
Zaterdag 21 juli 2018 - 08:00   I  

Tom De Sutter (33) beleeft allesbehalve de prettigste periode uit zijn loopbaan. De aanvaller is opnieuw beschikbaar na een knieoperatie, maar is niet langer welkom bij Sporting Lokeren. Hoe het nu verder moet voor de ex-speler van onder meer Club Brugge en RSC Anderlecht is nog niet helemaal duidelijk.

Bij Lokeren hopen ze dat De Sutter zo snel mogelijk vertrekt. De spits past niet in de plannen van trainer Peter Maes en weegt zwaar op de begroting. Om extra druk uit te oefenen op De Sutter, besliste de club dat de speler niet mag meetrainen met het eerste én tweede elftal.

"Losse contacten"

De Sutter kan maar weinig begrip opbrengen voor de manier waarop Lokeren het speelt, maar hij focust enkel op zijn eigen toekomst. "Voorlopig heb ik enkel maar een paar losse contacten hier en daar, niks echt concreets. De voorbije weken was ik daar ook niet mee bezig", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb me de afgelopen tijd vooral op revalideren geconcentreerd. Inmiddels is mijn knie helemaal genezen, dus dat zit wel goed. Ik zal wel zien wat er de komende dagen op me afkomt", besluit de targetman.

Naar Belgische amateurreeks?

Onlangs werd De Sutter nog in verband gebracht met de Belgische amateurclubs Zwevezele en Knokke, maar dat bleek toen niet concreet. Mogelijk kloppen beide clubs nu opnieuw aan. Een verrassende overstap naar de amateurreeksen is dus een optie. Ook een avontuur in de Verenigde Staten of Australië zou niet uitgesloten zijn voor de spits.

Poll: Kan De Sutter nog mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Lokeren  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024