"Het is de meest opmerkelijke transfer in de Jupiler Pro League"

Maandag 23 juli 2018 - 15:15   I  

De eerste weken van de transferperiode zijn ondertussen achter de rug. De Belgische ploegen hebben niet stilgezeten, maar wie sloeg tot dusver de grootste vis aan de haak? RSC Anderlecht haalde Zakaria Bakkali, Club Brugge strikte Siebe Schrijvers en Standard legde Maxime Lestienne vast. Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine, realiseerde AA Gent tot dusver de opmerkelijkste transfer.

Gent maakte tijdens het voorbije weekend via zijn officiële kanalen melding van de komst van Vadis Odjidja. Hij moet De Buffalo's van een kwaliteitsinjectie op het middenveld voorzien.

"Odjidja heeft veel kwaliteiten"

"De opmerkelijkste inkomende transfer lijkt mij voorlopig die van Vadis Odjidja naar AA Gent. Ex-international, 29 jaar, veel kwaliteiten, een verleden bij de club: dat oogt mooi", zegt Sys bij Sport/Voetbalmagazine.

"Alleen is de vraag welk niveau hij zal halen. Ik denk dat het voor Gent een berekend risico is. De achterban ging toch wat aan het morren, want echt uithalen op de transfermarkt was er tot dan toe niet bij."

Poll: Is Odjidja een meerwaarde voor de Belgische competitie?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024