"Wij zijn de grootste club van België en strijden om de titel"

Maandag 23 juli 2018 - 21:19   I  

Deze week wordt de Jupiler Pro League opnieuw op gang getrapt. De titelstrijd belooft spannend te worden, aangezien verschillende ploegen de ambitie hebben om kampioen te worden.

Bij Anderlecht zijn ze alleszins niet van plan om zich te verstoppen. Hein Vanhaezebrouck maakt nu al duidelijk dat zijn team moet meestrijden om de oppergaai. "Anderlecht moet altijd meedoen voor de eerste plaats", aldus de trainer van paars-wit bij Sporza.

"We zijn de grootste club van het land en willen elk jaar strijden voor de titel", gaat Vanhaezebrouck verder. "Vorig seizoen acteerden we lang op een zijspoor. Na de zege tegen Club Brugge in de Play-offs geloofden we nog in de titel. Daarna zat het wat tegen in de volgende wedstrijden en werden we uiteindelijk pas 3e. Nu moeten we beter proberen te doen."

"We willen het goed doen op drie fronten"

Vanhaezebrouck hoopt ook op succes in de andere competities. "We willen het goed doen op de drie fronten. Het is onze taak om Europees te overwinteren. Afhankelijk van de loting, willen we ook ver geraken in de Beker van België. We zetten geen doel boven een ander. Alles is prioriteit."

Naast Anderlecht lijken Club Brugge, AA Gent, Standard en KRC Genk de voornaamste kandidaten om mee te strijden voor de titel in de Jupiler Pro League.

Poll: Wie wordt volgens jou kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024