Transfermarkt LIVE: Rode Duivel naar Barcelona, Anderlecht maakt werk van supertransfer

Transfermarkt LIVE: Rode Duivel naar Barcelona, Anderlecht maakt werk van supertransfer
Woensdag 25 juli 2018 - 23:15   I  

De Belgische profclubs zitten in de laatste rechte lijn van de voorbereiding en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Lucas Biglia wilde AC Milan verlaten. De Argentijn wilde graag terugkeren naar Lazio, maar de Romeinen hebben geen interesse.

*Ook Charleroi wil Guillaume Gillet nu. De club hoopt Antwerp te snel af te zijn voor de 34-jarige middenvelder.

*André Schürrle wordt door Borussia Dortmund voor twee seizoenen uitgeleend aan Fulham.

*Carlos Bacca wil weg bij AC Milan. De Colombiaanse aanvaller wil definitief overstappen naar Villarreal.

*Volgens Don Balon zou Thomas Meunier in de komende dagen voorgesteld worden bij FC Barcelona.

*De transfers van Eden Hazard en Thibaut Courtois zouden in het water vallen. Chelsea zou naar verluidt plots 300 miljoen euro aan Real Madrid vragen voor beide Belgen. Daarop gaat Real niet in.

*Valencia heeft Chelsea benaderd om Michy Batshuayi te huren. Liefst met een aankoopoptie. De Londense club heeft nog niet gereageerd.

*Sevilla toont opnieuw belangstelling in Dennis Praet. Sampdoria heeft echter geen zin om de middenvelder te laten gaan.

*De makelaar van Wesley Moraes laat weten dat een deal met Lazio "nog steeds kan". "Ik ben er echter niet meer zo zeker van", voegt hij er wel aan toe. Blijft de Braziliaan dan toch bij Club Brugge?

*Anderlecht zou nog steeds geïnteresseerd zijn in Lazar Markovic. Paars-wit moet dan wel 8 miljoen euro neertellen, want dat is de prijs die Liverpool verlangt voor de spits.

*AA Gent-voorzitter Ivan De Witte schat de kans op meer dan 50 procent dat Lovre Kalinic bij AA Gent blijft.

*Anderlecht zou een bod van 10 miljoen euro plus 5 miljoen aan bonussen hebben uitgebracht op Genk-speler Leandro Trossard.

*Pep Guardiola heeft ontkend dat Manchester City interesse heeft in Juventus-middenvelder Miralem Pjanic.

*Matz Sels gaat zijn overstap naar de Franse eersteklasser Strasbourg afronden. De doelman legt er medische testen af en kan tekenen voor vier jaar.

*Chelsea zou van plan zijn om de vertrekkende Eden Hazard te vervangen voor door Thiago Alcantara. De Engelsen zouden bijna 70 miljoen euro willen neertellen voor de speler van Bayern München.

*Michel Preud’homme heeft aan het bestuur van Standard laten weten dat hij Lior Refaelov (Club Brugge) erbij wil.

*Axel Witsel is op weg naar Borussia Dortmund. De Duitsers hebben een officieel bod van 20 miljoen euro neergelegd bij Tianjin Quanjian.

*Obbi Oulare wil graag overstappen naar Standard. De bal ligt in het kamp van Standard, dat nu moet onderhandelen met Watford.

*Tomas Pina keerde ietwat verrassend terug op training bij Club Brugge, maar het is haast uitgesloten dat hij blijft. Er is interesse uit de Primera Division.

*STVV heeft een eerste bod van Antwerp op Jonathan Legear geweigerd.

*Real Madrid zou niet langer jacht maken op Thibaut Courtois, maar nu vol voor Tottenham-doelman Hugo Lloris gaan.

Poll: Is Oulare klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024