Ex doet boekje open over Nainggolan: "Hij kijkt niet naar ze om"

Ex doet boekje open over Nainggolan:
Woensdag 25 juli 2018 - 15:30   I   door Redactie

Evy, de ex van Radja Nainggolan en de mama van zijn twee oudste dochters, Alisa (10) en Ilana (8), haalt in TV-Familie zwaar uit naar de middenvelder van Inter Milaan.

“Ik heb gelezen dat Radja nu een lieve, zorgzame papa zou zijn. “Wel, neem van mij aan: dat is hij totaal niet!”, reageert Evy. De twee waren een koppel tot hij naar Italië vertrok. Evy zag dat niet zitten en bleef thuis. In Italië bedroog Nainggolan haar met Claudia.

Via Facebook vernam Evy dat Nainggolan vader werd, terwijl hij naar verluidt niet eens zou omkijken naar zijn andere dochters. “Ik vind het absoluut niet fijn dat mensen dat gedacht over mij hebben. En ik ben géén slechte moeder, want dat verwijt Radja mij. Dat ik in discotheken rondhang en dat ik onze dochters niet deftig kleed... Klopt allemaal niets van! En ik heb hem ook nooit gevraagd om te stoppen met voetballen", reageert Evy fel.

Claudia

Nainggolan heeft nu ook twee dochters met Claudia. “Ik heb regelmatig contact met haar en daar is het net hetzelfde”, zegt Evy. “Hij ziet gewoon niet naar zijn kinderen om. Hij is nog altijd bezig met zijn dierbaren te verwaarlozen.”

Poll: Geloof jij dit verhaal?

TAGS  I  Inter

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024