Legear hoopt op Antwerp: "STVV vraagt deze som voor mij"

Legear hoopt op Antwerp:
Donderdag 26 juli 2018 - 09:20   I   door Redactie

Jonathan Legear lijkt de transfer naar Antwerp FC te mogen vergeten. Hij was nochtans graag naar de Bosuil vertrokken, maar voorlopig blijft hij dus bij Sint-Truiden.

“Ja, ik wou graag naar Antwerp. Omdat ze een mooi project kunnen voorleggen richting play-off 1”, stelt Legear in Het Belang van Limburg. “Om financiële redenen wilde ik zeker niet gaan, dat heeft er niets mee te maken. Maar bij STVV heb ik nog twee seizoenen overeenkomst. Bij Antwerp kreeg ik een driejarig voorstel. Dat jaar extra vond ik wel interessant.”

STVV wimpelde een bod van Antwerp af. "Ik hoor dat de vraagprijs tussen 500.000 en 1 miljoen euro circuleert, dat is niet niks natuurlijk. Nu goed, ik verwacht er niets meer van. STVV wil me duidelijk niet laten gaan en ik heb altijd aangegeven dat ik hier graag ben."

"Nu telt STVV"

"Ik ben geen slechterik die nu plots moeilijk gaat blijven doen om toch weg te kunnen, hé. Zo wil ik niet zijn. Neen: men mag van mij de volle inzet voor STVV blijven verwachten. Als er op clubniveau alsnog een overeenkomst gevonden wordt, zal ik het wel horen. Ik jaag me er niet over op. Nu telt STVV", besluit Legear.

Poll: Moet STVV hem laten gaan?

TAGS  I  Sint-Truiden  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024