"Deze vier clubs halen zeker Play-off 1"

Donderdag 26 juli 2018 - 09:30   I   door Redactie

De meeste grote clubs zullen Play-off 1 halen. Dat is de conclusie van Jacky Mathijssen. De analist van het Belang van Limburg ziet nu al vier certitudes voor PO1.

"Ik vermoed dat we dit seizoen afstevenen op een gelijkaardige situatie als vorig seizoen (toen alle grote clubs PO1 haalden, red.). Voor mij is er geen enkele twijfel dat Anderlecht, Standard, Club Brugge en Genk play-off 1 halen. Vorig seizoen namen al die clubs, met uitzondering van Club Brugge, een valse start. Daardoor stonden op een bepaald ogenblik Antwerp en STVV bovenaan. Dat gaat zich niet herhalen", meent Mathijssen. 

Vier kandidaten

"Al kan je als bescheiden ploegje best een stuk of drie titelkandidaten over de vloer krijgen in de eerste fase van de competitie. Dan zijn die nog niet top en vooral begaan met het verzilveren van hun Europees ticket. Betekent dit dat ik geen verrassingen verwacht? Neen. Er zal zeker weer één of ander team zich onverwacht mengen in de debatten. Desondanks zie ik vier clubs als certitudes. Voor de resterende twee plekken zijn er vier kandidaten. Met Gent, Charleroi, Zulte Waregem en Oostende houd ik het bij het klassieke kwartet."

Poll: Denk jij ook dat deze 4 clubs zeker PO1 halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024