Transfermarkt LIVE: Vanden Borre duikt op bij JPL-club, Ramos houdt transfer Hazard tegen

Transfermarkt LIVE: Vanden Borre duikt op bij JPL-club, Ramos houdt transfer Hazard tegen
Zaterdag 28 juli 2018 - 22:45   I  

De Belgische profclubs zitten in de laatste rechte lijn van de voorbereiding en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Club Brugge verlangt 5 miljoen euro bij een vertrek van Abdoulay Diaby. Levante, Leganes en West Bromwich Albion zijn geïnteresseerd.

*Mario Balotelli gaat mogelijk bij de Italiaanse promovendus Parma aan de slag.

*Sergio Ramos zou aan het Real Madrid-bestuur laten weten hebben dat hij Eden Hazard liever niet naar Santiago Bernabéu ziet komen.

*Anthony Vanden Borre woonde KV Kortrijk-Anderlecht bij en voedt daarmee de geruchten over een mogelijke overstap naar Kortrijk.

*Real Madrid zou niet langer op Eden Hazard azen. De Champions Leaguewinnaar zou nu voor Sergej Milinkovic-Savic gaan en 150 miljoenn euro veil hebben voor de middenvelder van Lazio.

*Liverpool wil minimum 30 miljoen euro vangen bij een vertrek van Divock Origi. Valencia en Fulham zijn geïnteresseerd.

*José Naranjo is weg bij KRC Genk. De spits zet zijn carrière verder bij de Spaanse tweedeklasser Tenerife.

*Chelsea zou een bod van 74 miljoen euro op Willian van Manchester United hebben geaccepteerd.

*Jordi Vanlerberghe trekt naar KV Oostende om meer speelminuten te vergaren. Toch heeft hij de Brugse droom nog niet opgegeven en hoopt hij volgend seizoen opnieuw zijn kans te krijgen bij blauw-zwart.

*Club Brugge zou volgens Italiaanse media een akkoord hebben bereikt met de Italiaanse tweedeklasser Salernitana. Ahmed Touba trok ook niet mee naar Garderen op stage omdat hij bezig was met zijn transfer af te ronden. Dat blijkt nu eindelijk in orde.

*Volgens het Spaanse AS gelooft Lopetegui niet dat hij Eden Hazard nodig heeft als nieuwe 'galactico'. Lopetegui kent namelijk twee heerlijke voetballers die hij bij de Spaanse nationale ploeg naar een hoger niveau wist te brengen en dat wil hij bij Real Madrid ook doen. Hij hoopt namelijk van Isco en Marco Asensio de nieuwe sterren te maken.

*Marseille zou nog geen officieel bod hebben uitgebracht, waardoor Leander Dendoncker zijn transferwens nog even kan opbergen. 

*Real Madrid wil Eden Hazard nog steeds binnenhalen. De Madrilenen willen de interesse in Milinkovic-Savic laten varen zodat Chelsea een concurrent minder heeft in de strijd om het Servische goudhaantje.

*De interesse in Abdoulay Diaby blijft maar aandikken. Na eerdere interesse van Levante en Leganes uit Spanje, West Brom uit Engeland en de Frans interesse van Nantes en Reims; meldt nu ook Saint-Etienne zich in de strijd. Eén ding is zeker, Diaby en Club Brugge zullen weldra afscheid nemen van elkaar.

*Yannick Thoelen moest gisteren zijn plekje onder de lat afstaan aan Colin Coosemans. Ook Kalinic zit klaar om zijn handschoenen terug aan te trekken. Zo wordt de 28-jarige keeper plots derde doelman, waardoor hij de club wil verlaten. 

*Defensief verloor AA Gent met Samuel Gigot een belangrijke pion. Bronn is ook nog niet terug, waardoor ook defensief nog iets zal gehaald worden. Daarbij is het Gentse oog nu gevallen op Kingsley Ehizibue (23) van PEC Zwolle.

*Racing Genk heeft eigenlijk de ploeg al volledig bij elkaar kunnen sprokkelen. De sterkhouders zijn gebleven en er werden gerichte versterkingen binnengehaald. Volgens Dimitri De Condé is het huiswerk dan ook af.

*Antwerp moet nog vol aan de bak op de transfermarkt. Laszlo Bölöni heeft duidelijk laten weten dat zijn kern nog niet af is en dat hij in elke linie nog versterking kan gebruiken.

*De WK-gangers Leander Dendoncker, Kara Mbodj, Lukasz Teodorczyk en Isaac Kiese Thelin ontbreken nog bij Anderlecht. Het is echter de vraag of we ze ooit nog zullen terugzien in een truitje van Anderlecht.

Poll: Zijn de meeste Belgische clubs klaar voor de start van het nieuwe seizoen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024