Verheyen staat voor enorme uitdaging bij KV Oostende: "Een make-over"

Verheyen staat voor enorme uitdaging bij KV Oostende:
Maandag 30 juli 2018 - 19:10   I  

Gert Verheyen was zo gelukkig als een zoetekauw in een overvolle snoepwinkel na de zege tegen Moeskroen. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost; maar Verheyen wist plots weer hoe het voelde om te winnen. Een onvergetelijk gevoel.

Al ziet Marc Degryse dat het de komende weken nog lastig zal worden voor Gert Verheyen. KV Oostende is na het vertrek van Marc Coucke een andere weg ingeslagen. Geen grote vedetten meer, maar wel jeugdig talent. Verheyen moet die grote uitdaging aangaan om daarmee resultaten te boeken.

“Het is een beetje een make-over. Er zijn heel veel spelers vertrokken en er zitten nu veel jonge gasten. Het is een nieuwe identiteit. Hij wil toch zijn stempel drukken op die ploeg. Als dat dan na 45 minuten echt niet te zien is, dan zal hij toch wel wat meer stress gekregen hebben. Zijn blijdschap na de wedstrijd valt dan ook wel te begrijpen." Dat vertelde Degryse in Vista!.

Veel belovend

Degryse gelooft wel in Verheyen als trainer en net daarom was het goed dat hij met een overwinning kon beginnen aan zijn avontuur. “Dat doet wel iets met een trainer en met een mens. Die spanning van te moeten winnen. Zeker als hij dan twaalf jaar dat gevoel niet meer heeft gekend en iedereen met een vergrootglas zit te kijken naar hem. Omdat hij zo veelbelovend is en het zo goed heeft gedaan bij de U19 van de nationale ploeg. Dan wil je toch minstens met een overwinning beginnen.”

TAGS  I  KV Oostende

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024