Vertrekkende Kaya zadelt Dury met een groot probleem op

Vertrekkende Kaya zadelt Dury met een groot probleem op
Maandag 30 juli 2018 - 21:55   I  

Onur Kaya heeft dit weekend afscheid genomen van het Regenboogstadion. De creatieve middenvelder verlaat Zulte Waregem voor een avontuur bij KV Mechelen, waar hij nog een contract voor drie seizoenen kon versieren.

Francky Dury vertelde na de wedstrijd dat hij dol is op Kaya en dat hij het zeer jammer vondt dat de speler afscheid neemt van de club. Daarom ook dat hij Kaya zo graag zijn applauswissel wilde gunnen, want die jongen verdiende dat volgens de trainer. 

Kaya laat wel een leegte achter die volgens Dury voorlopig niet op te vangen is. Daarom wil Dury nog enkele transferdossiers zelf in handen nemen. "Niemand klaar is om Onur te vervangen", aldus de coach in Het Laatste Nieuws. "Er was geen enkel signaal. Plots vernam ik dat Mechelen hem een contract van drie jaar aanbood. We hebben het binnen de club besproken, maar concludeerden dat je iemand van 32 dan niet meteen hetzelfde moet aanbieden. Ik ben honderd procent zeker dat er nog een aanvallende middenvelder en spits komt. Ik ga die dossiers ook zelf in handen nemen, omdat we geen enkel risico mogen pakken. Het is aan mij om de directie te overtuigen erin te investeren. (knipoogt) Ik denk dat ze zullen volgen."

TAGS  I  KV Mechelen  I  Zulte Waregem

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024