Youri Mulder schat kansen Standard tegen Ajax in: "Hopelijk is hij weg"

Youri Mulder schat kansen Standard tegen Ajax in:
Donderdag 02 augustus 2018 - 17:45   I  

Standard kent zijn tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. Met Ajax wacht meteen een klepper van formaat, maar heeft Standard ook al een heerlijke Europese affiche beet. Ajax was goed tegen Sturm Graz, al moet die prestatie wel niet overschat worden volgens Youri Mulder.

"Met alle respect voor Sturm Graz, maar dat was toch een ploeg van het niveau Play-off II. Het rechter rijtje, zoals we in Nederland zouden zeggen. Op Sclessin wordt het een beetje een klassieker, het wordt een prachtige Champions League-avond." Zo vertelde Mulder aan Sporza.

Al is het spel van Ajax volgens de Nederlander wel veelbelovend. "De winst tegen Sturm Graz was een goed resultaat, maar vooral het spel was aangenaam om naar te kijken. Het ziet er veelbelovend uit."

"Misschien vertrekt Ziyech nog"

Hakim Ziyech speelde erg goed tegen Sturm Graz en uiteraard zal Mehdi Carcela zijn kwaliteiten als geen ander kennen. Heel wat ploegen trekken aan zijn mouw en het is nog niet zeker over de topper bij Ajax blijft. Als hij vertrekt, dan heeft Standard meer kans om door te stoten.

"Met spelers als Tadic en Daley Blind is er toch kwaliteit in de ploeg. Ook jong talent zoals Carel Eiting is volop in de ontwikkeling. Als Ziyech het gevoel krijgt dat hij nu in een goede ploeg terecht komt, is de kans dat hij blijft groter. Hopelijk voor Ajax is hij er volgende week nog bij. Hopelijk voor Standard is hij al vertrokken", besluit Mulder. 

Poll: Wie stoot door?

TAGS  I  Standard  I  Ajax

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024