'Eén persoon houdt transfer van Morioka tegen'

'Eén persoon houdt transfer van Morioka tegen'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 16:00   I   door Redactie

Ryota Morioka sluit niet uit dat hij vertrekt bij Anderlecht. Dat kan te maken hebben met het feit dat hij een buitenlands aanbod heeft ontvangen. Een overstap naar het buitenland sluit de Japanner niet uit.

Morioka kan rekenen op de belangstelling van het Turkse Bursaspor. Dat melden bronnen in Turkije. Morioka viel sterk in bij Anderlecht in de wedstrijd teen Moeskroen, maar kende wel een zeer moeizame voorbereiding. Daardoor is hij lang niet verzekerd van een basisplaats.

Er wordt in Turkije gesproken over een transfersom van liefst 5 miljoen euro voor Morioka. Mocht er een dergelijk bod komen, zal Anderlecht allicht niet twijfelen om dat te aanvaarden.

Update 21/8 - 16:00

Volgens Turkse media is de transfer volledig in kannen en kruiken. Alle partijen zouden akkoord zijn met de transfer, maar één iemand gaf haar veto niet, namelijk de vrouw van Morioka. Bursaspor Luyuz weet dat de Japanner zijn vrouw nog moet overtuigen. Zij ziet een verhuis naar Turkije niet zitten en daarom zou de transfer ook even in de koelkast zijn. Definitief afgesprongen is die dus nog niet, want Morioka probeert haar nog steeds te overtuigen.

Poll: Mag Morioka vertrekken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bursaspor

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024