Ronaldo blinkt allerminst uit, Juventus door oog van de naald

Zaterdag 18 augustus 2018 - 19:54   I   door Redactie

Juventus heeft bij het debuut van Cristiano Ronaldo nipt gewonnen. Bij Chievo won Juve met 2-3 dankzij een doelpunt in de 93ste minuut van Bernardeschi. Ronaldo was bijna de antiheld.

De wedstrijd kon voor Juventus niet beter beginnen. Al in de derde minuut scoorde Sami Khedira. Nadien miste Cristiano Ronaldo een uitstekende kans op de 0-2; hij trapte nipt naast. Het was echter Chievo dat via Stepinski weer langszij kwam.

Na de rust stond de wedstrijd helemaal op z'n kop. Via een strafschopdoelpunt van Giaccherini stond het zowaar 2-1 voor Chievo. Een kwartier voor affluiten kopte Bani op een hoekschop in eigen doel en bracht Juve zo weer langszij. Enkele minuten voor affluiten scoorde Mario Mandzukic de 2-3. De goal werd echter nog afgekeurd vanwege hands van Ronaldo. Het was de VAR die het alarmeerde, waardoor het doelpunt niet doorging. Uiteindelijk was er nog Bernardeschi die Juve de zege alsnog bezorgde in minuut 93.