Dit schrijft Italiaanse pers over debuut van Ronaldo in Serie A: "Is dit wel voldoende?"

Dit schrijft Italiaanse pers over debuut van Ronaldo in Serie A:
Zondag 19 augustus 2018 - 09:45   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft zijn officiële debuut bij Juventus achter de rug. Er werd met 2-3 gewonnen bij Chievo, maar de Portugees trof geen enkele keer raak.

“Cristiano, welkom in Italië", schrijft La Gazzetta dello Sport. "Een enthousiast publiek, geen makkelijke wedstrijden en discutabele beslissingen van scheidsrechters. De rocksterren verwelkomen Cristiano, met honderden mensen die hem alleen van dichtbij wilden zien. Hij werd begeleid door bodyguards en dacht wellicht dat de spannende duels niet alleen in Spanje worden gespeeld.”

Van La Republicca kreeg Ronaldo een 6,5. “Hij speelde goed vanaf de linkerkant en kwam enkele malen goed naar binnen. Eenzelfde rol als Paulo Dybala, maar dan van de andere kant. Ronaldo speelde goed, maar Federico Bernardeschi besliste de wedstrijd."

Kritiek

Il Massagero was ronduit kritisch voor het debuut van Ronaldo. "Je kan erover nadenken of Ronaldo wel voldoende zal zijn om te winnen, zoals Massimiliano Allegri voorafgaand aan de wedstrijd al aangaf. En dat is gebleken", klinkt het.

TAGS  I  Juventus

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024