Steunpilaar van Club: "Francky Dury belde me enkele keren"

Steunpilaar van Club:
Zondag 19 augustus 2018 - 13:15   I   door Redactie

Brandon Mechele vertelt in een openhartig interview met De Zondag hoe hij bijna niet meer voor Club Brugge had gespeeld. Na zijn uitleenbeurt aan Sint-Truiden was hij op weg naar Zulte Waregem.

 “Velen zeggen dat ik na mijn uitleenbeurt aan STVV (zes maanden in 2017, red.) dankzij coach Ivan Leko succesvol kunnen terugkeren ben bij Club”, aldus Mechele. “Dat zal voor een stuk ook kloppen. Was Ivan Leko geen trainer geworden van Club, dan was ik vertrokken. Ik zat met mijn hoofd in Waregem. Francky Dury had me enkele keren gebeld. Maar ik heb mij ook zélf moeten bewijzen.”

Vorig seizoen miste hij geen minuut bij Club. “Ik zat echt in de put twee jaar geleden”, is hij eerlijk. “Ik kreeg van overal te horen dat ik niet goed genoeg was. Ik werkte dat thuis ook uit, onbewust. Ik ben geen prater. Ik wil mijn problemen zelf oplossen. Maar wie zich slecht voelt, kan dat niet wegstoppen.”

Spanningen

“Mijn vriendin wou wél praten. Dat zorgde voor spanningen. Gelukkig is zij mij blijven steunen. Vorig seizoen is de buitenwereld gekeerd. Ik voelde dat match na match. In het begin waren de supporters nog kritisch, maar op het einde spraken ze al over de nationale ploeg. Dat heeft deugd gedaan.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024