Club Brugge laat de drie punten liggen in het slot tegen Antwerp

Zondag 19 augustus 2018 - 16:18   I

Club Brugge is er niet in geslaagd om 12/12 te halen. Club Brugge moet een week voor de topper de eerste plaats aan Anderlecht laten. Club kwam dicht in de buurt bij een zege, maar Haris Faroun maakte in het slot gelijk.

De eerste helft was een harde en viriele helft. Veel duels, maar weinig kansen langs beide kanten. De beste kans in de eerste helft was nog voor Vanaken, maar Bolat stond pal. De 0-0 was dan ook de logische ruststand.

In de tweede helft vielen de kansen wel, zowel voor Antwerp als voor Club Brugge. Het waren de bezoekers die na een geniale ingeving van Vanaken op voorsprong kwam. Hij vond met een geweldige bal de jonge Openda en via de voet van Van Damme viel de bal voor Vormer. Die liet de kans niet liggen.

Club leek op weg naar de zege, maar een foutje van Karlo Letica kwam Club Brugge heel duur te staan. Faroun nam het geschenkje aan waardoor Antwerp nog op gelijke hoogte kwam.