Rode Duivels of toch Qatar? Junior Edmilson is duidelijk over keuze

Rode Duivels of toch Qatar? Junior Edmilson is duidelijk over keuze
Zaterdag 25 augustus 2018 - 08:45   I   door Redactie

Junior Edmilson verruilde Standard voor een club in Qatar. Velen fronsten de wenkbrauwen, maar de aanvaller staat nog steeds helemaal achter zijn transfer.

Er doken ook al geruchten op dat Edmilson in de toekomst voor Qatar zou gaan spelen, en dus niet voor België. De speler beseft dat de kansen bij de Rode Duivels na zijn transfer verder geslonken zijn.

"Ik ben niet dom, ik weet dat mijn kansen niet groter zijn geworden na mijn transfer. Ik deed het goed bij Standard en ik werd niet gebeld. Zal ik nu gevolgd worden in Qatar? Ik denk het niet, maar ik ben realistisch en ik heb geen spijt van mijn keuze. Ik zal blijven werken zoals ik altijd heb gedaan en we zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft", aldus Edmilson in Het Belang van Limburg.

Droom

"Spelen voor de Rode Duivels blijft een droom voor mij. Ik vergelijk mezelf niet met Witsel en Carrasco, maar hun beslissing om naar China te gaan, heeft hen hun plek in de nationale ploeg en het WK niet gekost. Er ontstonden ook meteen geruchten dat ik voor de nationale ploeg van Qatar zou gaan uitkomen. Maar dat is nooit ter sprake gekomen. Totaal onwaar!”

TAGS  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Qatar

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024