Nieuwkomer zet KV Kortrijk op weg naar eerste overwinning

Nieuwkomer zet KV Kortrijk op weg naar eerste overwinning
Zaterdag 25 augustus 2018 - 22:15   I  

KV Kortrijk heeft de eerste drie punten van het seizoen te pakken. Het ging verrassend winnen op het veld van Charleroi. Nieuwkomer Avenatti zorgde voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. In het slot deed Mboyo er nog eentje bij.

Voor de wedstrijd haalde Glen De Boeck al aan dat hij deze keer wel tevreden was met het werk van het bestuur. KVK wist zich de voorbije weken nog te versterken met enkele gerichte transfers en die zouden nu toch het verschil moeten maken.

Na negen minuten was dat vanavond al het geval. De Boeck had Felipe Avenatti in de spits neergeplant, omdat die indruk had gemaakt bij zijn fysieke testen. De spits bedankte meteen voor het vertrouwen met een doelpunt. Nadien werd vooral duidelijk dat Charleroi momenteel in de hoek zit waar de klappen vallen.

Charleroi was niet de mindere van KV Kortrijk vanavond, maar scoren lukte niet. De naar Club Brugge vertrokken Rezaei werd toch gemist en KVK kwam er af en toe gevaarlijk uit. Lange tijd leek het 0-1 te gaan blijven, maar in het slot zorgde Mboyo voor de dubbele score.

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Charleroi

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024