Eigenaar pizzarestaurant brengt bod uit op Morioka: “Ik moest eens lachen”

Eigenaar pizzarestaurant brengt bod uit op Morioka: “Ik moest eens lachen”
Zondag 26 augustus 2018 - 08:46   I  

RSC Anderlecht hoopt tijdens de laatste dagen van de transferperiode nog enkele van zijn overbodige spelers te lozen. Lange tijd leek het erop dat ook Ryota Morioka de club moest verlaten, maar bij paars-wit hoeven ze niet per se af van de Japanner.

Morioka kwam in januari over van Waasland-Beveren en deed het aanvankelijk goed. Tijdens de voorbereiding op dit seizoen zakte de aanvallende middenvelder echter door het ijs. De fysieke arbeid die trainer Hein Vanhaezebrouck van zijn spelers vraagt, bleek veel en veel te zwaar voor Morioka.

De Japanner mag de komende maanden wel bewijzen dat hij zijn plaats in het Constant Vanden Stockstadion waard is. “Wij hebben nooit gezegd dat Morioka moet vertrekken”, verduidelijkt sportief manager Luc Devroe in een gesprek met de Franstalige krant La Dernière Heure.

Pizzarestaurant

“Via een Turkse manager die een pizzarestaurant heeft in Brussel kreeg ik evenwel een bod van 50.000 euro binnen van Bursaspor om Morioka een jaar te huren. Met zoiets moet ik eens goed lachen”, aldus Devroe nog.

TAGS  I  Anderlecht  I  Bursaspor

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024