Mignolet spreekt klare taal over eigen toekomst na transfer van Karius

Mignolet spreekt klare taal over eigen toekomst na transfer van Karius
Zondag 26 augustus 2018 - 10:30   I  

Niet Simon Mignolet, maar wel Loris Karius mocht Liverpool verlaten. De komende twee seizoenen zien we de Duitse doelman terug in Turkije bij Besiktas. Mignolet blijft op het bankje zitten in Liverpool.

En dat is absoluut niet naar de zin van de Rode Duivel. Voor hem maakt het helemaal niet uit of hij nu tweede of derde doelman is. Hij wil opnieuw spelen en bij Liverpool zal hij die speelkansen niet krijgen. Daarom maakt Mignolet nu duidelijk dat hij nog steeds wil vertrekken.

“Die transfer van Karius verandert niks voor mij”, zegt Mignolet. “Ik ben altijd duidelijk geweest: ik wil spelen. Nummer twee of nummer drie maakt mij weinig uit. Speelminuten zijn het belangrijkste. Er is mij niks verteld na het vertrek van Loris. Ik weet dus niet hoe het met mijn toekomst bij Liverpool zit. We zullen wel zien wat er deze week nog gebeurt", aldus Mignolet.

Vreemde situatie

Mignolet vindt het ook vreemd dat Karius wél mocht vertrekken. Vorig seizoen kreeg die nog de voorkeur op de Rode Duivel. “Ik vind het bizar dat Karius wel uitgeleend wordt, terwijl ik ook opties had om uitgeleend te worden. Maar om een of andere reden was dat niet mogelijk. Een keeper die vorig jaar de voorkeur kreeg op mij mag dan wel op huurbasis vertrekken. Vreemd.”

TAGS  I  Liverpool

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024