Verrassend: 'Transfer naar Belgische topclub wenkt voor Lombaerts'

Verrassend: 'Transfer naar Belgische topclub wenkt voor Lombaerts'
Donderdag 30 augustus 2018 - 08:00   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts mag nog vertrekken bij KV Oostende voor het sluiten van de transfermarkt. Mogelijk is er een oplossing in de maak voor de verdediger van KVO.

Lombaerts weegt zwaar op het loonbudget van Oostende. Daarom mag hij weg. Bovendien doet Gert Verheyen maar weinig beroep op de routinier.

Aanvankelijk leek Lombaerts naar een binnenlandse club te willen vertrekken, maar niet heel veel clubs lijken zijn loon te kunnen betalen. Daarom lonkt nu toch weer het buitenland. Volgens Het Nieuwsblad wil het Turkse Bursaspor de verdediger overnemen. De club zou een bod uitbrengen.

Update 29/8 - 8:00

Niet alleen Bursaspor, maar ook... Zulte Waregem heeft een oogje op Nicolas Lombaerts. Volgens Het Nieuwsblad zien ze bij de fusieclub in Lombaerts een ideale vervanger voor de naar AA Gent vertrokken Timothy Derijck. Al bestaat er een kans dat Dury één van zijn huidige spelers - Johan Bjordal of Michaël Heylen - uitspeelt als vervanger van Derijck.

Update 30/8 - 8:00

Een nieuwe Belgische club heeft zich gemeld voor Nicolas Lombaerts. Ditmaal gaat het om een topclub. Standard informeerde naar Lombaerts. De club is voorbereid op een laat vertrek van de overbodige Milos Kosanovic. KV Oostende liet Standard weten dat hij gratis mag vertrekken.

Poll: Zou Zulte Waregem een goeie club zijn voor Lombaerts?

TAGS  I  KV Oostende  I  Bursaspor  I  Standard

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024